Schoen Onderhoud | Gala Green & Clean


Gala Green & Clean Creme

Gala Green & Clean creme is een schoencreme op basis van zuiver plantaardige ingredienten. Deze creme is ecologisch afbreekbaar, dus daarmee ook een duurzaam product.


Gala Green & Clean Wax

Gala Green & Clean verzorgengde wax is gemaakt van natuurlijke ingredienten. De milieuvriendelijke wax beschermt, verzorgt, onderhoudt en impregneert glad leer en gewaxt leer.


Gala Green & Clean Protect

Gala Green & Clean Protect is een milieuvriendelijke impregneerspray. Gala Green & Clean protect is gemaakt uit zuiver natuurlijke ingredienten voor glad leer, suede en textiel. Het product wordt een eco-product omdat het volledig zonder oplosmiddelen werkt. Dit wil zeggen dat het werkt op een in water oplosbare basis en het gebruikt geen drijfgassen om te sproeien.

 


Gala Green & Clean Shampoo

Gala Green & Clean Shampoo is een zachte reinigingsschuim voor schoenen. Dit milieuvriendelijke product is gemaakt uit zuivere natuurlijke ingredienten. Gala Green & Clean shampoo is geschikt voor glad leer, suede en textiel. Dit product voldoet ook aan de eisen voor een ecologisch bewust reinigingsmiddel.