Schoen Onderhoud | Suede & Nubuck


Tarrago Suede Spray

De Tarrago Suede Spray geeft de originele kleur van suede en nubuck een nieuw tintje door de natuurlijke oliën te vervangen die verloren zijn gegaan door het gebruik. De renovator heeft geen invloed op het ademend vermogen en droogt snel. De spray is getest en aanbevolen, voor schoenen gemaakt met ademende en waterdichte membranen.


Famaco Velly Daim

Herstelt de kleur van vaal geworden suede en nubuck en maakt waterafstotend. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, donkerblauw, groen, kleurloos, bordeaux, rood, donkerbruin, middelbruin en lichtbruin.
Gala Suede Blok

Gala Suede Blok is voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Met een suede blok zien uw wildleren schoenen er in een handomdraai weer als nieuw uit. Ideaal voor alle schoenen van suede en nubuckleer.

 


Suede Borstel

 Een Suedeborstel is ideaal voor het verwijderen van vuil of het opruwen na het gebruiken van schoenverf of een onderhoudsmiddel voor suede.


Galanetto Suede Spons

Een handige spons voor het verwijderen van stof en vuil op suede en nubuck. De suede en nubuck spons van Galanetto geeft je schoenen weer een schone uitstraling.