Schoenreparatie | Sneakers


Vaak wordt gedacht dat sneakers lastig of niet te repareren zijn, toch vinden wij vaak een oplossing voor uw probleem. Dit zijn de meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren voor uw sneakers

Hakken

Wanneer de achterkant (hak) van de loopzool versleten is kunnen wij hier een nieuwe hak voor plaatsen. Het versleten deel van de loopzool wordt weg gehaald en voorzien van een nieuwe hak. Afhankelijk van de kleur proberen we zo dicht mogelijk bij het origineel te komen.

Loopzool

Wanneer niet alleen het achterste gedeelte (hak) van de loopzool maar ook de voorkant is versleten kunt u kiezen voor een volledig nieuwe loopzool. Deze zijn er in diverse varianten en in vele kleuren. Kom gerust langs en wij kijken welke loopzool het beste bij uw sneakers past!

Hielvoering

Het kan voorkomen dat er gaten ontstaan in de voering bij de hiel (achterin de binnenkant van de schoen) van uw Sneakers. Dan kunnen wij een nieuwe voering voor in de sneakers plaatsen. Dit doen wij met speciaal leer dat sterk, maar ook erg soepel is, hierdoor heeft u er geen last van tijdens het lopen.

Oprekken

Zitten uw nieuwe sneakers iets te strak? Of krijgt u blaren op de hiel wanneer u ze een tijdje gedragen hebt? Dan kunnen wij uw sneakers oprekken. Over het algemeen is het oprekken na één keer voldoende maar mocht het na de eerste keer toch nog niet helemaal goed voelen dan doen wij de tweede keer oprekken gratis.

(Oprekken is altijd voor eigen risico)

Stikwerk

Wanneer er een stiknaad los laat op uw sneakers kunnen wij deze weer voor u stikken, dat proberen wij altijd in de juiste kleur. 


Reparaties voor bekende merken

Harris

Voor Harris sneakers kunnen wij een volledig nieuw onderwerk  plaatsen. Dit originele onderwerk van Vibram is speciaal voor Harris sneakers.

(De Onderwerken Specialist is een onderdeel van Schoenmakerij Corpus. Wanneer u een keus gemaakt hebt kunt u de schoenen ook gewoon langs brengen bij ons in de schoenmakerij)

Nieuwe loopzool 'Sendero'
(verkrijgbaar in 4 kleuren)


(Voor & na)

Nieuwe sneaker hakken
(Verkrijgbaar in meerdere kleuren)


Nieuwe onderwerken Vibram 'Ripple'
(Perfect voor Harris sneakers)


Nieuwe loopzool 'Urbasa'
(verkrijgbaar in 6 kleuren)