Schoenreparatie | Diversen


We repareren natuurlijk niet alleen schoenen en laarzen, en we zetten ook lang niet alleen maar zolen en hakken. Hieronder vind u de overige reparaties die wij uitvoeren.

Voetbalschoenen

Doornaaien

Het kan gebeuren dat de zool van uw voetbalschoenen loslaat. Voor dit probleem hebben wij een goede oplossing. Wij kunnen de zool vast stikken (doornaaien) aan de schoen. Door de zool vast te stikken zit de zool beter vast dan wanneer deze alleen gelijmd wordt. 

Klimschoenen

Zolen en Hakken

Is het rubber onder uw klimschoenen versleten of zit er een gat in de neus? Wij plaatsen ook nieuw klimrubber onder uw klimschoenen. Hiervoor gebruiken wij speciaal Vibram Klimrubber. In de meeste gevallen zijn de neus en de zool versleten waardoor deze beiden vervangen moeten worden, alleen de zool vervangen kan dus, mits de neus niet versleten is. Andersom kan dit niet omdat de neus onder de zool vast zit.

Nieuwe Vibram klimrubber zolen en neuzen


Tassen

Rits

Is de rits van uw favoriete tas stuk? Wij kunnen het voor u repareren! Wij proberen met ritsen altijd zo dichtbij mogelijk de originele kleur te komen, helaas lukt dit niet altijd.

In sommige gevallen is het niet de rits, maar de runner (rits sluiter) die stuk is. Ook deze kunnen wij vervangen.

Plastic zolen voetbalschoenen vast gestikt