Schoen Onderhoud | Leer


Rapide Ledercreme

Rapide Ledercreme is een product om leder regelmatig te onderhouden. Het trekt goed in de poriën van het leder en houd het leder soepel. Rapide Ledervet conserveert het leder en is te gebruiken op bergschoenen, voetbalschoenen,rijlaarzen, werkschoenen, golfschoenen, meubelen, tassen, jassen, zadels, hoofdstellen, etc. Deze creme is verkrijgbaar in zwart & kleurloos.

 


Famaco Cirage de Luxe

Famaco Cirage de Luxe is een blikje luxe polish met bijenwas, die gegarandeerd een superieure glans geeft. De Famaco Cirage de Luxe verzorgt en verzacht alle glad lederen schoenen. Ideaal voor het geven van extra glans op uw kostbare schoenen. Verkrijgbaar in zwart, donkerblauw, kleurloos, naturel, bordeaux, donkerbruin, middelbruin en lichtbruin.


TRG Saddle Soap

TRG Saddle Soap is niet alleen voor tuigleer en zadels, ook glad leren schoenen kun je er goed mee schoonmaken. Als je regelmatig gebruik maakt van ledercreme of schoenpoets is het raadzaam om regelmatig het leer te reinigen met TRG Saddle Soap. De TRG Saddle Soap verwijderd de oude vet en poetslagen en zorgt ervoor dat het leer soepel blijft.


Gala Schoencreme

Deze schoensmeer zit in een verpakking van 50ml. Deze schoenonderhoudscreme is voor glad leer en voedt en frist de kleuren op. Gala schoencreme is gemaakt uit natuurlijke bestandsdelen en bevat, met uitzondering van de metallic-kleuren, geen oplosmiddelen.
Verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren.

 


Galanetto Glansspons

Deze handige glansspons geeft direct glans op uw glad leren schoenen en laarzen. Ideaal voor onderweg om ‘even snel’ de schoenen te poetsen.

 

 


Palc Schoensmeer

Palc zelfglans schoensmeer is een handig poetsmiddel voor als je even snel je schoenen wil poetsen, je smeert het erop, even laten drogen en uitpoetsen hoeft niet meer! De Palc dekkende schoenpoets is erg handig om kale schoenen in één keer weer als nieuw te maken en een prachtige hoogglans te geven. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerblauw, donkerbruin, middelbruin en lichtbruin.


Gala White

Gala White in flacon met depper. Uitermate sterk dekkend middel voor witte schoenen van leder of textiel. Ook ideaal voor witte sportschoenen. Heel goed werkende witsel voor een scherpe prijs.