Schoenreparatie | Heren Schoenen


Zijn de hakken van uw favoriete schoenen versleten, of zitten er gaten in de zool? Wij lossen het voor u op! Hieronder staan de meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren voor uw schoenen.

Hakken

Zijn uw hakken versleten of er zelfs helemaal afgevallen? Wij hebben verschillende soorten hakken in vele kleuren, dus bijna altijd een hak die bij uw schoenen past!

Zolen

Zolen zijn er in verschillende soorten.

Beschermzool : Wanneer uw laarzen nog nieuw zijn of er weinig slijtage is aan de loopzool kunnen wij een beschermzool plaatsen, deze beschermt de loopzool en zo houd deze beschermzool de originele loopzool intact.

Rubberzool : Wanneer uw zolen behoorlijk versleten zijn kunnen wij een nieuwe rubberzool plaatsen. De oude wordt tot op de rand weggehaald waarna de nieuwe rubberzool wordt geplaatst.

Lerenzool : Wanneer uw zolen behoorlijk versleten zijn kunnen wij een nieuwe lerenzool plaatsen. De oude zool wordt tot op de rand weggehaald waarna de nieuwe lerenzool wordt geplaatst. Deze wordt weer netjes opgebeitst en daarna eventueel vast gestikt.

Hielvoering

Het kan voorkomen dat er gaten ontstaan in de voering bij de hiel (achterin de binnenkant van de schoen) van uw schoenen. Dan kunnen wij een nieuwe voering voor u plaatsen. Dit doen wij met speciaal leer dat sterk maar ook erg soepel is , hierdoor heeft u er geen last van tijdens het lopen.

Oprekken

Zitten uw nieuwe schoenen iets te strak? Dan kunnen wij uw schoenen oprekken. Over het algemeen is het oprekken na één keer voldoende maar mocht het na de eerste keer toch nog niet helemaal goed voelen dan doen wij de tweede keer oprekken gratis.

(Oprekken is altijd voor eigen risico)

Stikwerk

Wanneer er een stiknaad los laat op je schoenen kunnen wij deze weer voor u stikken, dat proberen wij altijd in de juiste kleur. 


Reparaties voor bekende merken

Van Bommel

Sinds kort zijn wij lid van het Schoenmakers Gilde , dit betekend dat wij nu originele materialen mogen gebruiken. Dus zijn uw Van Bommel schoenen aan een paar nieuwe hakken toe? Of zit er een gat in de lerenzool? Bij Schoenmakerij Corpus repareren wij uw schoenen met originele Van Bommel materialen. 

Van Lier

Sinds kort zijn wij lid van het Schoenmakers Gilde , dit betekend dat wij nu originele materialen mogen gebruiken. Dus zijn uw Van Lier schoenen aan een paar nieuwe hakken toe? Of zit er een gat in de lerenzool? Bij Schoenmakerij Corpus repareren wij uw schoenen met originele Van Lier materialen. 

Greve

Wij hebben verschillende opties voor uw Greve schoenen. Wanneer de schoenen nog nieuw zijn of er weinig slijtage is aan de loopzool kunnen wij een beschermzool plaatsen, deze beschermt de loopzool en zo houdt u de originele loopzool intact. Wanneer de zool behoorlijk versleten is kunt u kiezen voor een volledig nieuwe rubberzool of voor een lerenzool. Als de zolen (volgens de maakwijze van de schoen) weer vast gestikt dienen te worden, stikken wij deze vast zoals het hoort, daarnaast kunt u kiezen voor een originele Greve hak. Deze zijn er in twee soorten, een originele Greve rubberhak of een Greve tiphak. 

Nieuwe JR lerenzolen en 'Greve' rubberhakken
(Zolen gestikt en gebeitst)


Nieuwe 'Dunlop' beschermzolen en hakken
(Verkrijgbaar in 9 kleuren)


Nieuwe rubberzolen en hakken
(Zolen gestikt)


Nieuwe Van Bommel hakken 'Floris'
(Verkrijgbaar in 3 kleuren)


Nieuwe rubber zolen en 'Van Lier' hakken 
(Verkrijgbaar in 4 kleuren)