Meer | Meubelonderhoud


Cosmetic

(Ruim 25 kleuren op voorraad)

De Cathiel Cosmetic is een onderhoudsmiddel voor afgedekte, gladde en generfde ledersoorten. Voedt en verzorgt het leer. Door het leder regelmatig met Cosmetic te behandelen behoudt het de natuurlijke souplesse. Cosmetic geeft niet af en is daarmee enorm geschikt voor het poetsen van meubelleder, jassen en tassen


Royal Wood Antiekwas

De Royal Wood Antiekwas is een hoogwaardige natuurlijke boenwas dat zorgt voor bescherming en verzorging van houtenmeubels. De Royal Wood Antiekwas is geschikt voor het behandelen van ongelakte houten oppervlakken zoals tafels en kasten. De antiekwas is verkrijgbaar in kleurloos, middelbruin en donkerbruin


Royal Wood Polish

De Royal Wood Elite Polish is een kleurloos verzorgingsproduct voor glanzend gelakt hout. De Royal Wood Polish zorgt ervoor dat glanzende lakmeubelen in goede staat blijven. De Polish beschermt, frist de kleur op en camoufleert fijne krasjes en lichte vochtkringen of warmtekringen.

Royal elite wood polish krasjes vochtkringen warmtekringen bescherming

Royal Wood Cleaner

De Royal Wood Cleaner is een intensieve houtreiniger op waterbasis. De wood cleaner ontvet en reinigt hout, dat is afgewerkt met lak, was, of olie. Daarnaast is het mogelijk vlekken te verwijderen uit meubels die voorzien zijn van was of olie. De Royal Wood Cleaner is niet geschikt voor onbehandeld hout.


Royal Wood Greenfix

Royal Wood Greenfix is een plantaardige meubelolie op basis van lijnolie voor geolied of onbehandeld hout. Wood Greenfix voorkomt vlekken, beschermt hout tegen vocht en warmte en versterkt de slijtvastheid. Royal Wood Greenfix geeft meubels een natuurlijke uitstraling en is geschikt voor alle houtsoorten met een olie of waslaag. 


Cathiel Opalin Spray

Cathiel Opalin Spray is een meubelwas geschikt voor houten meubels. De Opalin Spray reinigt en voed het hout, en brengt een vochtwerende beschermingslaag aan. De Opalin spray van Cathiel is op basis van bijenwas en ook geschikt voor parket en andere gelakte houtsoorten.