Schoen Onderhoud | Borstels


Insmeerborstel

Een Insmeerborstel is voor het gelijkmatig opbrengen van schoensmeer en schoenpoets. De schoencreme is goed in te poetsen met deze inpoetsborstel. Door het geringe en ronde formaat past de borstel goed in een potje schoensmeer om deze op te brengen.


Uitpoetsborstel

Borstel voor het gelijkmatig uitpoetsen van schoensmeer en schoenpoets. De schoencreme is goed uit te poetsen met deze uitpoetsborstel voor een prachtig en glanzend resultaat.


Nylon Reinigingsborstel

Deze Nylon reinigingsborstel is perfect voor het schoonmaken van je schoenen en werkt uitstekend in combinatie met de
Bama Clean & Care schuim.


Insmeerborstel Paardenhaar

De Insmeerborstel van paardenhaar voor het gelijkmatig opbrengen van ledercreme en schoenpoets. De creme is goed in te wrijven met deze inpoetsborstel. Door de solide fabricage zullen de haren niet loslaten tijdens het opbrengen van de creme. De paardenhaar insmeerborstel is verkrijgbaar in Zwart & Wit.


Uitpoets Borstel Paardenhaar

De Uitpoetsborstel van paardenhaar is voor het gelijkmatig uitpoetsen van ledercreme en schoenpoets en zorgt voor een prachtig en glanzend resultaat. Door de solide fabricage zullen de haren niet loslaten tijdens het gebruik. Deze uitpoetsborstel is verkrijgbaar in Zwart & Wit.


Woly Uitpoetsborstel

De Woly uitpoetsborstel van paardenhaar is voor het gelijkmatig uitpoetsen van ledercreme en schoenpoets en zorgt voor een prachtig en glanzend resultaat. Door de solide fabricage zullen de haren niet loslaten tijdens het gebruik. De vorm zorgt ervoor dat de borstel goed in de hand ligt. Verkrijgbaar in Wit & Zwart