Inlegzolen | Footlogics


Casual

De Footlogics Casual is een driekwart steunzool en daarmee ideaal als er geen ruimte is voor een volledige steunzool. De Footlogics Casual inlegzool voorkomt en verlicht hielspoor, doorgezakte voeten en pijnlijke of vermoeide voeten. De houding en balans van het lichaam zullen verbeteren door het gebruik van de Footlogics Casual. De Footlogics Casual steunzool geeft ideale verlichting bij staande beroepen, sporten en wandelen. De inlegzool is geschikt voor alle typen schoeisel met een lage hak.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 49.


Comfort

Footlogics Comfort steunzolen verbeteren de lichaamshouding en corrigeren overpronatie waardoor de druk op de enkels verlicht wordt. Het lichaam komt weer in balans en het normale looppatroon zal hersteld worden. Voor extra demping hebben de Footlogics Comfort steunzolen een extra voorvoet en hielpad van veerkrachtig poron. Daarmee zijn de Footlogics Comfort inlegzolen zeer geschikt bij lage rugklachten, kniepijn, hielspoor en pijnlijke voeten

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 49.


Comfort Plus

De Footlogic Comfort Plus inlegzolen zijn door de leren bovenlaag extra comfortabel. De Comfort Plus is een alles in één steunzool en bied naast  comfort ook ondersteuning en een goede demping. De Comfort Plus is een volledige inlegzool en geschikt voor alle moderne dames en herenschoenen, zoals normale veterschoenen, sportschoenen, laarzen en hardloopschoenen. Footlogics Comfort Plus geeft de beste schokdemping door voorvoet en hielpads van veerkrachtig origineel poron.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 49.


Sensi

Pijnloos wandelen, lopen en staan met Footlogics Sensi inlegzolen. Footlogics Sensi is aan te raden bij Diabetes, Atritis en pijnlijke vermoeide voeten. De toplaag van plastazote geheugenschuim neemt tijdens het gebruik de vorm van de voeten aan. Hierdoor wordt volledige ondersteuning en optimale drukverdeling geboden. De Footlogics Sensi geven enorme verlichting bij pijnlijke en gevoelige voeten en zorgen voor een betere pasvorm en demping bij oncomfortabele schoenen.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 49.


Sports

De Footlogics Sports is een volledige inlegzool en enorm geschikt voor het sporten (hardlopen, voetbal, joggen, tennis). De inlegzolen verlichten en voorkomen blessures als hielpijn, hielspoor, achillespeesblessure, en kniepijn. Footlogics Sports voorkomt overpronatie, dit is een van de belangrijkste oorzaken van sportblessures. Overpronatie is het naar binnen kantelen van de enkels waardoor de voetboog doorzakt. Dit vergroot de druk op de spieren en pezen van de voet en het onderbeen. Onder de plaatsen waar de meeste druk ontstaat bieden de inlegzolen bij rennen tijdens het sporten extra demping door middel van extra gelkussens.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 49.


Kids

Kinderen worden geboren met platte voetjes. Dat is op zeer jonge leeftijd een voordeel, het grote voetoppervlak zorgt voor een goede basis om het lichaam te dragen en in balans te houden. Vanaf 4 jaar wordt het voetbot sterker en begint de voetboog te ontwikkelen. Dit proces duurt tot ongeveer het 8ste of 9de levensjaar. Bij veel kinderen blijven daarna de voetjes plat met als gevolg diverse voet en loopklachten. Een goede ondersteuning met Footlogics Kids inlegzolen kan juist bij kinderen in de groei deze klachten verhelpen. Tevens zorgt dit voor een goede ontwikkeling van de voet en een gezond en natuurlijk looppatroon in de toekomst.

Verkrijgbaar in maat 29 t/m 34.