Schoen onderhoud | Universeel


Collonil Carbon Pro

De Collonil Carbon Pro is het beste product in zijn soort en geschikt voor allematerialen. Deze extreem sterke protector spray is geïnspireerd op de carbon technologie. Er ontstaat bij gebruik van de Carbon Pro spray, een onzichtbare structuur die zorgt voor een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil.


Collonil Carbon Wax

De Collonil Carbon Wax is een enorm sterke protector spray die bescherming bied tegen vocht en vuil. De wax variant is speciaal gemaakt voor glad leer. Het verschil met de 'Carbon Pro' is de toevoeging van verzorgende wassen zodat je de schoenen niet alleen beschermt tegen water en vuil maar ook voed en daardoor van binnen uit beschermt.


Anti-Rain Protector Spray

SMW Protector spray beschermt schoenen, laarzen, tassen en lederen kleding tegen vocht en vuil. Ook geschikt voor Gore-Tex en andere kledingmembranen. Anti-Rain Protector maakt waterafstotend en zorgt ervoor dat vuil niet kan hechten aan het oppervlak.

 


Bama Clean & Care

De Bama Clean & Care schuim is geschikt voor vrijwel alle materialen en heeft zowel een verzorgende als reinigende werking. Een product dat altijd goed is om in de kast te hebben. De reinigende Bama spray trekt in het materiaal om het zacht, fris en soepel te houden.


Bama Fijnleer Verzorging

Bama Fijn Leer Verzorging spray voor het voeden, beschermen en glanzen van alle soorten glad leder. Deze Bama Fijn Leer Verzorging spray wordt veel aangeraden voor  reptiel-,nappa- of geprint leer. Bevat speciale wassen om zelfs de meest gevoelige leersoorten te voeden.

 


Bama Super Combi Spray

Universele Bama Super Combi spray voor alle materialen. Deze super combi spray van Bama voedt het leder, beschermt alle materialen en frist de kleuren weer op na gebruik. 


Pedicare

Pedicare is dé zalf tegen zweetvoeten! Vermindert geurtjes, transpiratie en overtollig eeltvorming op de voet.

Pedicare zweetvoeten zalf

Magic Cleaner Kit

Deze handige zolen reiniging set van Bama laat de zolen van je sneakers stralen. De Magic cleaner reinigt op natuurlijke wijze de randen van je zolen. Dit ideale middel is niet chemisch en is verpakt in een afbreekbare verpakking zonder drijfgassen.


Gala Shoe Stretch

Gala Shoe Stretch spray is tegen knellende schoenen, dit oprekmiddel is voor lederen schoenen. Ideaal om knellende schoenen snel uit te lopen. Het oprekschuim is gemakkelijk in gebruik en werkt snel.


Supercolle

Universele contact lijm.
50ml