Inlegzolen | Diversen


Gala Talon Hielkussen

Zelfklevend zacht Gala Talon hielkussen is met plantaardig gelooid leder bekleed. Het zachte Gala hielkussen biedt verlichting bij een pijnlijke, gevoelige hiel of peesaanhechting. Verder zijn de Gala hielkussens ideaal bij blaren op uw hiel en kunnen een beenlengte verschil tot ca.10mm compenseren. Het zooltje is voorzien van een plakstrip, hierdoor blijven de Gala hielkussens altijd op zijn plaats in de schoenen.Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.


Gala Talon Hielspoor

Een zacht hielspoor zooltje van dempend rubber met een hiel-uitsparing en afgedekt met plantaardig gelooid leder. Het Gala zooltje biedt verlichting bij een pijnlijke, gevoelige hiel of peesaanhechting. Wanneer u de uitsparing verwijdert kunt u de hiel op optimale wijze ontlasten. Het zooltje is voorzien van een sticker, hierdoor blijven de hieltjes altijd op zijn plaats in de schoenen zitten. Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.


Gala Talon Hard

Dit hielzooltje van flexibel Texon rubber steunt de hiel en dempt zodoende de stap. Deze Gala harde Talon verlicht de complete voet en ook knie- en heupgewrichten worden daardoor ontlast. Deze Talon van Gala is ook geschikt als verhoging wanneer de achilispees ontspannen dient te worden of om hoger in de schoen te staan ter voorkoming van blaren. Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.


Movi Talos Gel Hielcup

De Movi Talos hielcup heeft een hoog absorberings vermogen in zowel statische als dynamische positie. Uitermate geschikt voor sportieve activiteiten. Hielcup om hielpijn, hielspoor en klachten aan achillespees en kuitspieren te verhelpen. De Movi Talos zorgt voor enorm veel extra schokdemping. Wasbaar met water en neutrale zeep.
Verkrijgbaar in maat 33 t/m 48.


Movi Flex 

Movi Flex is een zachte hielsteun van elastische siliconen om de hielspoor te ontlasten. Movi Flex heeft een groot dempingsvermogen zowel in staande positie als in beweging. Movi Flex Hielpad om hielpijn, hielspoor en klachten aan achillespees en kuitspieren te verhelpen. De Movi Flex zorgt voor enorm veel extra schokdemping.
Verkrijgbaar in maat 33 t/m 48.


Gel Hielspoor Cup

Deze Gel hielspoor cup heeft een groot dempingsvermorgen waardoor het zeer ontlastend werkt voor de hiel.
Verkrijgbaar in dames en heren maat.


Bama Gel Hielgrips

Transparante gel hielgrip, speciaal tegen het slippen in damesschoenen en pumps. Ze zijn onzichtbaar en verzachten de hiel. Bama gel hielgrips zijn zeer geschikt om te gebruiken met blote voeten.


Bama Antislip Polster

De transparante Bama Gel Antislip Polster voorkomt het naar voren glijden in schoenen met open tenen of hoge hakken en pumps. Ook is het Bama Gel Antislip Polster handig bij te grote schoenen of pijnlijke voorvoet.


Bama Gel Hielkussen

Het transparante Bama Gel Hielkussen is speciaal gemaakt voor extra demping in damesschoenen en pumps. Het Bama Gel hielkussen is onzichtbaar, dus ideaal voor open schoenen.


Bama Gel Antislip Pad

Deze Bama antislip pads voorkomen dat de voet naar voren glijd in hoge hakken en pumps. Met de dunne en onzichtbare Bama antislip gel pads zit de voet stevig in de schoen met een aangenaam houvast en merkbaar meer comfort. Bama Gel Pads helpen brandende voeten te voorkomen. De Bama Gel Pads zijn ondersteunend en ontlastend voor uw voeten. 


Anti-slip

Anti-slips zijn gemaakt van zacht suede met latex inleg. Een Antislip zorgt ervoor dat de voet stevig in de schoen zit en voorkomt dat de hiel naar buiten glijdt. Zelfklevend en geschikt voor alle schoenmaten.
Verkrijgbaar in licht grijs, donkerbruin en zwart.


Gel Massage Zolen

Gelzolen Massage inlegzolen stimuleren bloedsomloop en verhelpen spanning op voeten, knieën en heupen. De inlegzool past zich aan de voet aan, zodat de druk gelijkmatig wordt verdeeld, dit zorgt voor een natuurlijke houding. Hierdoor zullen rugklachten, nekklachten en andere gewrichtspijn verzachten en soms zelfs geheel doen verhelpen.


T-Pelot

De SV T-vorm Pelot is een latexschuim pelotte met echt leder bekleed. Deze pelotte is een spreidvoetsteun die tevens het naar voren glijden in schoenen met hoge hakken doet verhinderen. De SV T-Pelot is zelfklevend.


SV Gelengsteun

De SV gelengsteun is ideaal bij schoenen waar geen hele inlegzool in past maar waar toch extra ondersteuning voor de voetboog gewenst is. De gelengsteunen passen in elk type schoen. De wig-vormige steun is anatomisch correct, stevig voor zijn functie en flexibel genoeg om spieren te ontzien.


SV Gel Teengrip

SV gel grip pads voor bescherming tussen de tenen bij teenslippers. Transparant van kleur, dus nagenoeg onzichtbaar. Beschermt de huid tussen de tenen tegen snijden en blaarvorming. Geschikt voor alle soorten teenslippers. De Gel pads hebben een schokdempende werking en zijn handwasbaar.


Gala Stopper

Gala Stopper voorkomt het wegglijden van de voet in de schoen. Vaak handig bij schoenen met een hoge hak. De Gala stopper is van zacht leer met een opvullend en dempend schuimrubber. De stoppers zijn zelfklevend en gemakkelijk vast te zetten op de goede plek in uw schoen.


Voorvoetkussentje Teenring

Dit voorvoetkussentje is gemaakt van zachte siliconen. Het kussentje is zeer geschikt bij zware belasting zoals bijvoorbeeld sporten. Het geeft de juiste ondersteuning onder de voorvoet waardoor het branderige pijn onder de voorvoet tegengaat. Tevens gaat het eeltvorming, likdoorns en blaren tegen. Het siliconen kussentje word bevestigd met een lusje aan de 2e of 3e teen, om verschuiving te voorkomen.