Inlegzolen | SV


Badstofzool

De SV Badstofzool is vervaardigd van katoenen badstof met een latexschuim onderlaag waardoor deze zool los in de schoenen te dragen is. De SV Badstofzool is licht geparfurmeerd, vochtopnemend en hygiënisch. De Badstofzool is zeer aangenaam om te dragen met blote voeten, zowel in de zomer als in de winter.

Verkrijgbaar (ook kindermaten)
in maat 22 t/m 48.


Memory Opvulzool

Verwen uw voeten en geniet van het comfort de hele dag door. De SV Memory Opvulzool van memory latex neemt de vorm van uw voeten aan, iedere dag opnieuw. De inlegzool geeft instant comfort door uw voeten optimaal te dempen. Memory latex absorbeert de schokken tijdens het wandelen terwijl de microvezel toplaag het zweet absorbeert en een luxueus gevoel geeft. Verkrijgbaar in maat 35 t/m 48.


Voorvoetzool

De SV Voorvoetzool is een leren inlegzool met ingebouwde pelotte, hierdoor wordt de voet ondersteund en het naar voren glijden in de schoenen met hoge hakken wordt verhinderd. De SV Voorvoetzool is voorzien van een latex onderlaag met zelfklevende strip, waardoor de zool in de schoen niet naar voren kan schuiven.

Verkrijgbaar in maat 36 t/m 46.


Veritanzool

De SV Veritanzool is een echt leren inlegzool. Speciaal geïmpregneerd, sterk vochtopnemend, neutraliseerd de reuk en bestrijdt schimmel. De SV veritanzool zorgt voor langere levensduur van uw schoenen.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 48.


Schuimzool

De SV Schuimzool is gemaakt van puur latexschuim met daaroverheen een dunne ventilerende stof. Deze zool is zeer aangenaam om te dragen en voorkomt oneffenheden in de schoen.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 48.


Lederzool

De SV Lederzool is plantaardig gelooid, de leren inlegzool heeft dus een zeer goede vochtopname. Het leer is bevestigd op een latexschuim onderlaag waardoor de zool niet verschuift in de schoen.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 48.


Halve Lederzool

De SV Halve Lederzool is plantaardig gelooid, deze zool heeft dus een zeer goede vochtopname. Het leder is bevestigd op een latexschuim onderlaag waardoor de zool niet verschuift in de schoenen. De SV Halve Lederzool is ideaal voor te ruime schoenen.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.