Inlegzolen | Gala


Gala Soft Plus

Gala Soft Plus is een anatomsich gevormd voetbed. De Soft Plus van Gala is extra licht en schokdempend met een extra dempende laag onder de bal van de voet en de hielen. De inlegzolen zijn zacht en soepel en makkelijk te plaatsen in de schoenen. De toplaag is voorzien van een huidvriendelijke microfiber, waardoor het vocht snel wordt afgevoerd. Perfect wanneer u extra comfort zoekt voor in je wandelschoenen, werkschoenen, of sneakers.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.

Gala Soft Plus

Gala Sport

Op het voetbed van Gala Sport zullen uw voeten zich aan alle kanten goed voelen. Deze uitstekend comfort gevende inlegzool overtuigt vanwege zijn aangenaam gevormde voetbed, maar is ook ideaal om met blote voeten te dragen. De speciale toplaag van badstof helpt om uw voeten droog en fris te houden. De open tussenlaag zorgt voor een goede vochtopname. De perforatie van de Sport inlegzool maakt een goede luchtcirculatie mogelijk.

Verkrijgbaar in maat 35 t/m 48.


Gala Bio Diamant

Lichtgewicht Gala Bio Diamant steunzolen gemaakt van geperforeerd geitenleer en voorzien van een laag actieve kool tegen onaangename geurtjes. Deze Gala Bio Diamant steunzolen zorgen voor een ideale controle en houding van de voeten in de schoenen. Ideaal bij bijvoorbeeld een achillespeesblessure, pijn door diabetes, overpronatie, pijn onder bal of zijkant voet, platvoeten, rugklachten etc.

Verkrijgbaar in maat 36 t/m 48.

 


Gala Memory Foam

Gala Memory Foam inlegzolen zijn gebaseerd op de ondersteunende aard van visco-elastisch schuim dat zich perfect aanpast aan de drukzones op de voet. Ideaal voor pijnlijke situaties op je voeten, zoals lange periodes van staan of lopen. De Memory Foam inlegzolen combineren een actieve levensstijl met individuele functionaliteit, de foam zal zich aanpassen aan de exacte contouren van de voet. De inlegzolen zijn ideaal voor elke vorm van sport, ontspanning en zakelijke gebruik. Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.


Gala Leather Zwart

Gala Leather Zwart is een zwarte lederen inlegzool van het fijnste leer. Gala Leather zwart met een kurk onderlaag voor demping en comfort. Puur natuur, speciaal zwart gelooide en comfortabele leren inlegzolen van Gala. Door de combinatie van een geuropnemende koolstoflaag, een zachte - dempende kurk en sterk leder dat vocht optimaal absorbeert schaft u met deze zooltjes iets comfortabels aan. Deze zwarte inlegzooltjes zijn verkrijgbaar in maat
35 t/m 48.


Gala Badstof Zwart

Het frisse zwarte badstof inlegzooltje voor blote voeten. Bestemd voor ieder type schoen. Inlegzolen met een zachte, dikke, badstof laag en een aangenaam comfort. Deze inlegzolen van Gala zijn ontworpen voor actieve voeten. Terwijl de badstof zooltjes vocht absorberen, dempt de latex schuimlaag  elke stap die u zet. De heerlijk frisse badstof zooltjes zijn behandeld tegen vieze geurtjes. Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.

Gala Oder Ex

Geurvreter inlegzolen met aktieve koolstof tegen voetengeur in jouw schoenen . De Gala odor ex gebruikt men met de witte zijde naar boven. Dankzij een antibacterieel middel voorkomt de odor ex van Gala de vorming van bacteriën en dus onaangename geurtjes. Op de achterzijde van de geurvreters staat een maattabel om de zolen gemakkelijk in de juiste maat te knippen, uitknipbaar van maat 36 t/m maat 46.


Gala Alu Warm

Gala Alu warm inlegzolen verwarmen de voeten door de zeer isolerende werking. Thermozool met alufolie, de aluminium laag vormt een schild tegen kou en de speciaalvlies dient als warmtegever. Gala Alu warm zolen zijn ideaal voor de winter en geschikt voor elk type schoenen. Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.

 


Gala Wool

De Gala Wool inlegzolen zijn lekker zacht en echt warm. Dankzij de wol beschermen deze inlegzolen uw voeten tegen koude tenen. Het zachte, natuurlijke materiaal zorgt voor een aangename pasvorm. Gala Wool is ideaal voor alle schoenen en laarzen. Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.