Welkom op de website van Schoenmakerij Corpus.

Inlegzolen | Bama


Bama Primus Extra

Het Bama Primus Extra voetbed is van echt rundleer en ontlast de voeten, ook bij zware belasting en intensief gebruik. De voetboog wordt ondersteund in de lengte en door een middenvoetkussen in het Bama Primus Extra Voetbed. Het gelkussen in het hielgedeelte vangt schokbewegingen optimaal op en de anti-slippunten zorgen voor een vaste grip in de schoen. Het Bama Primus Extra Voetbed is ideaal voor alle gesloten dames en herenschoenen.
Verkrijgbaar in maat 36 t/m 46.


Bama Sneaker

Bama Sneaker voetbed is precies het goede product voor jonge trendsetters en voor iedereen die graag op vrijetijdsschoenen loopt, maar niets aan comfort wil opgeven. Het sterk ademende voetbed biedt een goede stapdemping dankzij het gekozen open materiaal. Het oppervlak bestaat uit hoogwaardige microvezels en neemt snel vocht op. Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46.

 

 


Bama Balance Comfort

De nieuwe Balance comfort van Bama zijn uniek te noemen. Verbetert merkbaar de hele dag door comfort, ondersteuning en demping aan je voeten. Het anatomisch gevormde voetbed met geïntegreerde hielkussen, boog en middenvoetondersteuning verbeteren de grip en stabiliteit in de schoen. Verkrijgbaar in maat 36 t/m 48.

 

 


Bama Exquisit

Bama Exquisit Comfort, de juiste leren inlegzolen voor veeleisende voeten. De Bama Exquisit inlegzolen zijn van fijn, soepel leer gemaakt. Bama Exquisit inlegzolen zijn geschikt voor zowel dames als herenschoenen, en maakt deze het hele jaar door merkbaar comfortabeler. Daarvoor zorgt de combinatie van een steungevende latex koolstoflaag en voortreffelijk leder dat vocht optimaal absorbeert.
Verkrijgbaar in maat 36 t/m 50.


Bama Sun

De Bama Sun Badstof inlegzolen verzekeren een behaaglijk gevoel met blote voeten. Doordat de inlegzolen zijn gemaakt van badstof, helpt het om uw voeten aangenaam droog te houden. Bovendien verhoogt de ademende perforatie van de inlegzool, het gevoel van frisheid. Opvullend en schokabsorberend latexschuim geeft optimaal comfort. Deze inlegzolen zijn ideaal voor gemakkelijke zomerschoenen. Verkrijgbaar in maat 36 t/m 46.


Bama Famoos

Geniet elke dag van het gevoel van aangenaam droge voeten met Bama Famoos inlegzolen. Bama Famoos is een beproefde inlegzool die op een natuurlijke wijze helpt vocht in de schoen op te nemen. De werking van deze Bama Famoos inlegzool is gebaseerd op echt natuurlijk mos. Bovendien heeft de Bama Famoos inlegzool een steungevende latexlaag voor merkbaar meer comfort in alle schoenen.
Verkrijgbaar in maat 36 t/m 50.


Bama Sun Kids

Bama Sun Kids inlegzooltjes voor kinderen. De wasbare Bama sun color kids met zilverionen zorgt voor een heel nieuw blote voetengevoel in al jullie lievelingsschoenen. Het Bama sun badstof houdt de kindervoeten mooi droog. En de dempende latex foam van dit kinderzooltje vult precies daar op waar dat voor het springen en ravotten nodig is. Een antibacterieel middel in de Bama sun kinderzooltjes voorkomt de groei van geur veroorzakende bacteriën, hierdoor ruiken de voeten ook 's avonds nog steeds als fris gewassen. Verkrijgbaar in maat 22 t/m 35.

 


Bama Brillant

De Bama Brillant inlegzolen zijn zelfhechtend en voorkomt daarmee het vervelende verschuiven. Dankzij de in de Bama Brillant inlegzolen verwerkte pelotte, ondersteunt de fijne lederen inlegzool niet alleen de middenvoet maar geeft de hele voet merkbaar meer grip.
Verkrijgbaar in maat 36 t/m 42.

 Bama Futura

Door het anatomisch gevormde voetbed met de uitgekiende pasvorm biedt de Bama Futura een goede grip en de speciale hielvulling en midden voetvulling geeft een goede schokabsorptie en ondersteuning. De toepassing van eersteklas kwaliteit leer versterkt het draagcomfort nog verder. Daarmee dragen de Bama Futura inlegzolen merkbaar bij aan een verhoogd comfort. De inlegzool kan met behulp van een kleef strip stevig in de schoen worden gefixeerd. Verkrijgbaar in maat 36 t/m 46.
Bama Soft Step

Met de Bama Soft Step zooltjes loopt u lichtvoetig door het leven. Daarvoor zorgt een bijzonder ademende, geprofileerde dubbele latexlaag met een speciale schokdempende werking in deze Bama Soft Step zooltjes. Deze vlakke Bama Soft Step zooltjes zijn ideaal om te wijde schoenen iets op te vullen of voor gewoon wat extra comfort. Voor een weldadige ondersteuning in al uw favoriete schoenen. 

Bama sun inlegzool

Bama Exquisit ½

Met leder bekleed Bama Exquisit ½ (half) inlegzooltje voor de voorvoet. Dit Bama Exquisit ½ inlegzooltje is zeer geschikt voor opvulling en extra comfort in dames en herenschoenen.
Verkrijgbaar in maat 35 t/m 46. 


Bama Exclusiv Plus

De halve Bama Exclusive Plus inlegzool met een geïntregeerde voorvoetsteun biedt ondersteunung en verlichting voor aanzienlijk extra comfort. Het zooltje ontlast het voorste deel van de voet en ondersteunt het middenvoetgebied.
Verkrijgbaar in maat 35 t/m 42.

 

 

Bama Exclusiv Plus