Schoen Onderhoud | Rapide


Ledercreme

(Kleurloos & Zwart)

Rapide Ledercreme is een product om leder regelmatig te onderhouden. Het trekt goed in de poriën van het leder en houd het leder soepel. Rapide Ledervet conserveert het leder en is te gebruiken op bergschoenen, voetbalschoenen,rijlaarzen, werkschoenen, golfschoenen, meubelen, tassen, jassen, zadels, hoofdstellen.


Leatherwax

(Kleurloos & Zwart)

De Rapide Leatherwax is een uitstekende wax om uw schoenen waterafstotend te maken, waardoor ze beter bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De Rapide Leatherwax is samengesteld met de kracht van natuurlijke Bijen en Carnaubawas. Deze vormen samen een beschermende laag op uw schoenen, waardoor water wordt afgestoten.

 


Waxspray

 

Rapide Waxspray is voor het onderhoud van waxkleding en ander wax leder of gladleer. Het zorgt ervoor dat uw te onderhouden producten weer waterafstotend worden en er weer verzorgd uitzien. Voor een verzorgd en nieuw resultaat. Gemakkelijk aan te brengen.


Lederdressing

(50ml & 250ml)

Rapide lederdressing is een reinigend en voedend onderhoudsmiddel, speciaal ontwikkeld voor leer. Ideaal voor alle lederen producten zoals, hoofdstellen, tuigen, lederen laarzen maar ook voor tassen, riemen en schoenen. Rapide lederdressing houdt het leer soepel, maakt waterafstotend en voorkomt uitdroging van het leer.


Lederolie

(Kleurloos & Zwart)

De Rapide Lederolie is voor het zware en achterstallige lederonderhoud. Rapide lederolie trekt zeer goed in het leer waardoor het uitdrogen en barsten van het leer tegen gaat. De olie wordt het meest gebruikt voor het onderhoud van dikkere ledersoorten zoals tuigleer, zadels en hoofdstellen.

 


Ledervet (1L)

(Kleurloos, Zwart & Bruin)

Rapide ledervet is een product om leder regelmatig te onderhouden. Rapide ledervet trekt goed in de poriën van het leer waardoor het uitdroging tegen gaat en het leer soepel houd. Rapide ledervet is perfect te gebruiken voor het onderhouden van bergschoenen, voetbalschoenen,rijlaarzen, meubelen, tassen, jassen, zadels en hoofdstellen.


Waxcoating

 


Leather Wash

Rapide Leather Wash is een speciaal geconcentreerd wasmiddel voor leder, suede, nubuck, wol en combinaties van deze materialen, zowel voor de handwas als de wasmachine. Rapide Leather Wash reinigt niet alleen, maar heeft ook een voedende werking op het materiaal en frist de kleur op.


Tex Waterproof Wash-In

Rapide Tex Waterproof Wash-In is een speciaal impregneermiddel voor hightech (sport)kleding. Dit middel maakt jouw kleding weer vuil en waterafstotend, zelfs als je deze in de machine wast. Dit impregneermiddel kun je bijvoorbeeld gebruiken bij skikleding, fleece, softshell, hardshell of goretex.

Waterproof wash in tex rapide

Rubber Polish

Met de Rapide Rubber polish is het gemakkelijk om uw natuur rubber laarzen te onderhouden, de polish verzorgt, voorkomt uitdroging en beschermt. Wanneer rubber uitdroogt, gaat het scheuren en daardoor kan de laars gaan lekken. De Rapide Rubber polish is niet alleen geschikt om uw laarzen netjes te houden maar werkt ook tegen het uitdrogen van rubberen stootranden of stootneuzen van uw bergschoenen.


Vaseline

Deze witte Vaseline van Rapide is een multifunctionele creme. Niet alleen voor zere handen maar ook voor het onderhouden van leer. En daarnaast kun je het uiteraard gebruiken voor corrosie beveiliging van metalen en smering. Rapide Vaseline is gemaakt van 100% parafiene en is vrij van andere producten.